”Tjejkväll” på Solbrännan onsdag 25 april. Ta med väninnorna till ännu en rolig och inspirerande kväll!

”Tjejkväll” på Solbrännan onsdag 25 april. Ta med väninnorna till ännu en rolig och inspirerande kväll!

Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter dukar vi upp en härlig buffé.
Utställarna berättar om sina verksamheter och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!

Ta gärna med kontanter då alla utställare inte har möjlighet att ta kreditkort.

När: Onsdag 25 april. Vi öppnar 17.30, middag 18.15.
Var: Solbrännan Restaurang & Cafe, Stråkvägen 2, Österskär. www.solbrännan.se
Pris: 250 kr, förskottsbetalning senast 21/4 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.
I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.
Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

Utställare:

Gustavas Magasin – Presentbutik i hjärtat av Åkersberga med ett noga utvalt sortiment av smycken, kläder, inredning och ljus. : Gustavas Magasin bjuder på modevisning med ett smakprov på vårens och sommarens härliga mode!

Katarina Bye – designar handgjorda smycken av exklusiva japanska pärlor. 

Frekvensstudion – Jessica Strandlund driver företaget som sysslar med både yta och djup.
Frekvensterapi – nya tidens medicin utan smärta och utan antibiotika. Ekologisk massage med öko-tex-textilier och ekologisk olja utan tillsatser. Naturlig fransförlängning på egna fransar med inpackning, böjning och färg.

InCare of You • Hud & Yoga – Drivs av Cecilia Marberg och är den lilla proffsiga, traditionella och ekologiska hudvårdssalongen och yoga PT studion där du bokstavligen kan känna dig som hemma. Vi arbetar med och säljer svenska och ekologiska hudvårdsprodukter från det prisbelönade märket M Picaut Swedish Skincare.

Sofia Breitholtz – inredare som drivs av att skapa vackra, hållbara och funktionella hem och arbetsmiljöer. Erbjuder även inspirerande föreläsningar och workshops.

ehr. by Jennifer Ehrenström – Svensk design möter indisk Rajasthan stil och resulterar i vackra klänningar/ rockar gjorda av siden och rayon. Importören arbetar nära en producent i Jaipur för att skapa unika plagg med en modern tolkning av indiska kläder som passar in i den skandinaviska modevärldenKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *