Meny

[vecka 16]

 

Salladsbuffé, bröd, dryck, kaffe & kaka ingår 10.30-14.30. 

Det går utmärkt att få lunchen som Take Away!

Serveras hela veckan (mån-fre)

Solbrännans fisk och skaldjursgryta med saffransaioli och krutonger-175kr
Fetaostfyllda färsbiffar serveras med klyftpotatis och tztaziki-110kr
Krämig fiskgratäng med skaldjur och purjolök serveras med potatisstomp-110kr
Linsgryta med smak av citrus och ingefära serveras med kokosris-110kr

Take away 250kr/person.
Förbeställes senast torsdag kl.15.00.

Vi förbereder en tre rätters middag som ni med enkla instruktioner färdigställer hemma. Går att beställa till fredag, lördag och söndag.

-Gazpacho med vitlöksbröd
-Örtfyllda flundrarullader serveras med potatispuré och vitvinssås
-Pavlova med citruscurd, vispad grädde och färska bär

Måndag:
Pytt Bellman serveras med picklade betor och stekt ägg-100kr

Tisdag:
Sjömansbiff serveras med pressgurka-110kr 

Onsdag:
Pestobakad sejfilé serveras med krämig risotto och frästa grönsaker -110kr

Torsdag:
Ärtsoppa med chips på mejramskorv avslutas med nystekta pannkakor med sylt och grädde-100kr
Saltbakad kålrot serveras med morot- och bönpuré samt Hollandaisesås-110kr
Fredag:
Solbrännans stekta strömming med potatispuré, brynt smör samt lingon-100kr
Porterstek med rostad potatis, stekt smålök och brysselkål samt lingongelé-115kr
Kvällsöppet till 20.00 men förboka gärna!

Lördag:
Lunch och helgmeny, våfflor, fika 11.00-17.00
Kvällsöppet till 20.00 men förboka gärna!

Söndag:
Lunch och helgmeny, våfflor, fika 11.00-17.00.