[Lunch v 33]

10.30-14.30

Hembakat bröd, salladsbuffé, dryck, kaffe & kaka ingår mån-fre

På menyn varje dag:

Fisk-och skaldjursgryta med saffransaioli och krutonger -175 kr
Ost-och skinkpaj med soltorkad tomat-och spenatsallad—100 kr
Gravad lax med dillstuvad potatis- 175 kr
Solbrännans Ceasar med kyckling och bacon- 150 kr
Solbrännans grek sallad-150 kr
Räksmörgås-175

Veckans vegetariska:
Vegetarisk lasagne smaksatt med basilika-100 kr

Måndag:
Raggmunk med stekt fläsk och lingon-100 kr
Stekt fläsk med löksås-100 kr

Tisdag:
Krämig lax-och skaldjurspasta-110 kr

Onsdag:
Rödbetsfyllda isterband med stuvad potatis-110 kr

Torsdag:
Pocherad fisk med äggsås och kokt färskpotatis-110 kr

Fredag:
Skomakarlåda-lövbiff, svamp, lök och bacon, serveras med potatispuré-110 kr

Lördag: À la carte 11.00-köket stänger 20.00

Söndag: À la carte 11.00-köket stänger 20.00.

  

Solbrännans skaldjurstoast toppad med sikrom – liten 135 kr, stor 175kr

Gazpacho med vitlöksbröd
85 kr/ 140 kr

Ceasarsallad med kyckling och bacon
95 kr/150 kr

Chark-och ostbricka
175 kr

Pommes med dip
50 kr

 

Halstrad regnbågsfilé med smörsås på grillad citron, primörer och dillslungad potatis – 235 kr

Solbrännans fisk-och skaldjursgryta med krutonger och aioli – 175kr

Entrecôte med rödvinssås, fetaostkräm, sotad sparris och rostad sötpotatispuré -310 kr

Vegetariskt: Friterad halloumi med tryffelkräm och rostade primörer- 220 kr

Grädd-och vitvinskokta musslor med rostat levainbröd
175 kr

Hamburgare med ost, bacon, BBQ-sås, sallad, dressing och pommes – 165 kr

Pannkakor med sylt och grädde – 65kr

Köttbullar med gräddsås, lingon och potatis – 65kr

Hamburgare med ost, sallad, dressing och pommes – 85kr

Jordgubbspannacotta med basilikasirap och kaksmulor
85 kr

Husets sviss
Hemmagjorda maränger, vaniljglass, vispad grädde samt chokladsås
85 kr

Ostbricka med hemmagjord marmelad och husets fröknäcke
105 kr

Vaniljglass med chokladsås
55 kr

Sorbet serveras med färska bär
55 kr

Hembakat kaffebröd

 

Har du någon form av allergi, fråga oss gärna om innehåll i maten

(Med reservationer för ändringar)