Välkommen

Solbrännan är en restaurang och café vid Österskärs havsbad i Österskär. Vi serverar lunch dagligen året om, söndagsbrunch under våren och hösten, BBQ på sommaren samt julbord i November och December. Vi har även temakvällar året om för allmänheten, så som musikkvällar och modekvällar. Vi samarbetar ständigt med privatpersoner som vill hyra vår lokal för fester, bröllop, mindre konferenser och minnesstunder. Vi ordnar även med catering.
Vår lokal och terrass är rullstols- och barnvagnsvänliga!

Lunch

Vi serverar lunch måndag till lördag. Veckans lunchmeny finns på första sidan samt under ‘Meny’. En lunch kostar från 100 kr och uppåt och inkluderar salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe eller té och kaka.

Brunch

Söndagsbrunch varje söndag under våren och hösten. 265 kr per person, barn 15 kr per år tom 12 år.

 

Vi startar nu brunchen igen men i lite annorlunda form. Sallad , dryck, bröd och smör hämtar man själv från buffébordet, övriga rätter serveras på varje bord. Höstens sista brunch är söndagen den 29 november, därefter är det julbord. Nästa tillfälle är Nyårsdagen,1 januari 2021, boka gärna bord då detta burkar vara mycket populärt!

À la Carte

Vi öppnar på kvällarna under tidig vår och är sedan öppna intill sent på hösten. Är ni ett sällskap på 8-10 p eller fler tar vi tacksamt emot förbokning av huvudrätten.

Café

Är restaurangen öppen går det alltid att komma in och fika! Vi serverar alltid kaffe, té och varm chocklad, samt hemmagjorda bakverk. På helger och lov erbjuder vi även våfflor!

Sommar Yoga

Under sommarmånadernas lördagmorgnar (med undantag av regniga dagar) erbjuder vi yogalektioner på vår fina veranda innan restaurangen öppnar för lunch. Det finns möjlighet att fika efteråt! Följ oss gärna på Facebook för uppdateringar.

Catering

Vi ordnar gärna med catering till privata tillställningar.

Julbord

Under November och December serverar vi vårt mycket populära julbord.