Välkommen

Solbrännan är en restaurang och café vid Österskärs havsbad i Österskär. Vi serverar lunch dagligen nästan hela året, à la carte och grillkvällar på sommaren samt julbord under december. Vi har även temakvällar året om för allmänheten, så som musikkvällar och modekvällar. Vi samarbetar ständigt med privatpersoner som vill hyra vår lokal för fester, bröllop, mindre konferenser och minnesstunder. Vi ordnar även med catering.
Vår matsal och terrass är rullstols- och barnvagnsvänliga!

Trevliga hundar är välkomna!

Lunch

Vi serverar lunch måndag till fredag. Veckans lunchmeny finns på första sidan samt under ‘Meny’. En lunch kostar från 120 kr och inkluderar salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe eller té och kaka.

Brunch

Uppehåll

À la Carte

Vi öppnar på kvällarna under våren och är sedan öppna till september på hösten. Är ni ett sällskap på 8-10 p eller fler tar vi tacksamt emot förbokning av huvudrätten.

Café

Är restaurangen öppen går det alltid att komma in och fika! Vi serverar alltid kaffe, té och varm choklad, samt hemmagjorda bakverk. På helger och lov erbjuder vi även våfflor!

Sommar Yoga

Under sommarmånadernas lördagsmorgnar (med undantag av regniga dagar) erbjudes det  yogalektioner på vår fina veranda innan restaurangen öppnar för lunch. Det finns möjlighet att fika efteråt! Följ oss gärna på Facebook för uppdateringar.

Catering

Vi ordnar gärna med catering till privata tillställningar.

Julbord

Under december serverar vi vårt mycket populära julbord.