Evenemang

Svenska Lyxorkestern 27/11 och 28/11

Svenska Lyxorkestern 27/11 och 28/11

Musikerna som har oförskämt roligt när de spelar är åter på besök! Fantastiska Svenska Lyxorkestern med de professionella musikerna bröderna Gardemar från Åkersberga, Anders Forsslund och Janne Bengtsson spelar blandad musik och önskelåtar.  27/11 är det just nu fullbokat men det blir en spelning även […]

Julmys med Bengan Janson och Tina Ahlin

Julmys med Bengan Janson och Tina Ahlin

Jul mys med Bengan Janson och Tina Ahlin 26 november. Inställd pga sjukdom. Till vår stora glädje kommer Bengan och Tina tillbaka till oss igen och den här gången tillsammans! En oförglömlig musikkväll utlovas ! Tina Ahlin och Bengan Janson är två multimusikanter som under mer […]

Tjejkväll 6 oktober

Tjejkväll 6 oktober

 

”Tjejkväll” med modevisning på Solbrännan onsdag 6 oktober. Ta med väninnorna till en rolig och inspirerande kväll.

 

Äntligen släpper restriktionerna och vi bjuder med kort varsel in till Tjejkväll! Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter äter vi en härlig buffé. Utställarna presenterar sig, Gustavas Magasin har modevisning och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!

 

När: Onsdag 6 oktober. Vi öppnar 17.30, middag 18.15.

Var: Solbrännan Restaurang & Cafe, Stråkvägen 2, Österskär. www.solbrännan.se

Pris: 275 kr, förskottsbetalning senast 4/10 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.

I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.

Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

 

Utställare:

Gustavas Magasin – En Livsstilsbutik med mycket hjärta där du finner mode, inredning och presenter. Vi finns vid infarten till Åkersberga i Rallarens köpcentrum. Hos Gustavas Magasin får du både personliga stiltips och hjälp att inreda ditt hem eller arbetsplats.  Att hjälpa våra kunder med stort som smått ligger oss varmt om hjärtat och vi önskar dig välkommen till butiken.

 

Christina Nordstrand är sångerska, körledare, kompositör och kreatör som med värme delar med sig av sina funderingar klädda i bilder och toner. Christina kommer att prata/sjunga från sin bok “SMÅ STÄNK FRÅN HIMLEN”

Små stänk från himlen är en samling funderingar, citat och reflektioner kring livet här och nu. Tankar om hopp, stillhet, glädje och tacksamhet varvas med funderingar om andlighet och att bara få vara.

VITA by nordstrand

Smycken skapade för livet här och nu-

Handgjorda smycken skapade av mamma och dotter som under pandemin ville göra något nytt tillsammans.

 

Hälsa & Andrum är den lilla salongen på Sågvägen 4,  som drivs Anneli Krakenhoff.  Anneli bjuder på en lugn och avslappnande miljö och erbjuder bl a:

⭐️Medicinsk Fotvård⭐️Klassisk Massage⭐️Hot Stone Massage⭐️Vaxning

Perfect Faces-Paula Perez Eriksson är legitimerad sjuksköterska och har arbetat med medicinsk hudvård i 12 år. Sedan 4 år driver Paula egen klinik på Storängsvägen där hon genomför Botoxbehandlingar i både estetiskt och medicinskt syfte, fillers, samt medicinsk hudvård som PRP och Trådlyft.

Varmt välkomna!

Brunch

Brunch

Nu startar vi den efterfrågade brunchen på söndagarna igen, en härlig buffé med en mängd olika rätter. Det finns både kallt och varmt med fisk, kött och vegetariskt. Våfflor, kakor och dessert att avsluta med. Söndagar 11.00-15.00 tom 28 november, därefter är det julbord på […]

Norrtälje Countrybrudar 1 oktober

Norrtälje Countrybrudar 1 oktober

Norrtälje Countrybrudar kommer till Solbrännan och underhåller 1 oktober. Likt sångtrion Linda Ronstadt, Dolly Parton och Emmylou Harris vrider, Norrtälje Countrybrudar, smärta och förälskelse ur countrygenrens låtar. Norrtälje Countrybrudar framför vackra och stillsamma arrangemang för att i nästa stund övergå med kraftfulla röster till mer ösig […]

Lasse Lindboms Akustiska 20/8

Lasse Lindboms Akustiska 20/8

Lasse Lindboms Akustiska kommer och spelar fredag 20/8

Den stora efterfrågan gör att vi erbjuder 2 spelningar! En 17.00 med mat från 16.00 där det finns platser kvar och en 20.00 med mat från 19.00 där är det väntelista.

Det är som det låter! Akustiska gitarrer, dobro, dragspel, stämsång. Egna låtar och skrönor från Landslaget, Lasse Lindbom band, Triad mfl. + favoriter från artister som Lasse producerat genom åren (Ulf Lundell, Marie Fredriksson, Gyllene tider mfl) En och annan Crosby, Stills, Nash & Young, Eagles och liknande  kan också dyka upp.

Förutom Lasse Lindbom så medverkar:

Patrik Lundström – kanske mest känd för allmänheten som schlager vinnare med Blond 1997. Patrik är en fantastisk sångare och gitarrist…han spelade tex huvudrollen i musicalen om Buddy Holly. Turnerar flitig i hela världen med ABBA tribute gruppen Waterloo och syns alltid i Ladies night. Han har också spelat i internationellt erkända “symfoni popgroppen” Ritual

Mats “Gaffa” Karlsson – också han har ett gediget förflutet i en massa band och konstellationer. Just nu kan han ses med bl.a. The Boppers…

En härlig kväll med blandad och bra musik av riktigt bra artister kan vi lova! Inträde 300 kr pp.

Brian Burns spelar irländskt 16/7

Brian Burns spelar irländskt 16/7

Brian Burns kommer till Solbrännan och spelar irländskt och kanske lite annat på fredag 16/7. Spelningen börjar 19.00 och vi serverar mat från 17.00. Varmt välkomna att boka bord till ännu en härlig musikkväll! Boka på info@rodloga.com.

Teddy and the Bear- spelar på Solbrännan 2 juli

Teddy and the Bear- spelar på Solbrännan 2 juli

Grillbuffé inkl. inträde 350 kr pp, boka bord! Endast inträde 100 kr pp. Begränsad meny utöver grillbuffén. Grillen är varm från 18.00 och musiken börjar 19.00. TEDDY AND THE BEAR består av de två rutinerade musikerna Ricky “Bear” Delin och Erik “Teddy” Wirhester. Ricky har […]

Janne Schaffer 24 juli

Janne Schaffer 24 juli

Till vår stora glädje kommer gitarrvirtuosen Janne Schaffer tillbaka till Solbrännan 24/7. Vi kommer att få höra musik av mycket hög kvalitet, showen innehåller dels egen musik, dels musik av Ted Gärdestad, Abba, Björn Json Lindh, Lasse Åberg och en del annat. Musiken blandas med berättelser ur Jannes 50-åriga musikliv. I dagarna har han släppt sitt nya album, Summer Night Music, som blir hans första sedan 2013. Janne Schaffer är även sommarpratare 16 augusti.
Exklusiva spelningar med begränsat antal platser, 16.00 och 20.00. Inträde 300 kr pp.
Under kvällen går det att köpa Janne Shuffle Lager – en öl bryggd till tonerna av Janne Schaffer och med etikett illustrerad av Lasse Åberg!
All bokning sker till info@rodloga.com. Mat förbeställes.
Påsk på Solbrännan

Påsk på Solbrännan

Varmt välkomna att äta här eller hämta god mat i Påsk. Vi har öppet och serverar: Skärtorsdag: Lunch 10.30-14.30, öppet till 16.00 Långfredag 11.00-20.00  Obs! Kvällsöppet förboka gärna! Påskafton, Påskdagen och Annandag Påsk har vi öppet 11.00-17.00. Det går bra att förbeställa vår 3-rätters påskmiddag för […]