Evenemang

Svartleffes Kapell 7 augusti

Svartleffes Kapell 7 augusti

Lokalt gäng från Nya Djurgårdsvarvet där alla i bandet bor på båtar. Ett original som hette Svartleffe inspirerade dem för flera år sedan att starta bandet. Leffe har tyvärr gått ur tiden men lever vidare genom Svartleffes Kapell som blandar musik med anekdoter om Svartleffe. […]

Fira Midsommar på Solbrännan

Fira Midsommar på Solbrännan

Välkommen att fira midsommarhelgen på Solbrännan! Midsommarafton 19 juni Lunch 11.00-14.30 Midsommarmeny  11.00-17.00   Midsommardagen 20 juni Midsommarmeny 12.00-17.00   Söndagen den 21 juni Midsommarmeny 11.00-20.00   Varmt välkomna att boka bord på 08-540 609 09 alt. skicka email till: info@rodloga.com ​

Fira Mors Dag på Solbrännan! (31 maj)

Fira Mors Dag på Solbrännan! (31 maj)

Varmt välkomna att fira Mors Dag på Solbrännan den 31 maj!

Vi serverar Mors Dag meny med sittningar 11.30, 14.00, 17.00 och 19.00.

Vi rekommenderar att boka bord då Mors Dag brukar vara mycket populärt.

Sommaryoga på Solbrännan

Sommaryoga på Solbrännan

Varmt välkomna till sommaryoga 2020! Följ gärna Mia’s facebook grupp för tider, samt de senaste uppdateringarna om yoga på solbrännan. Om vår yogalärare: Mia Andersson, friskvårdskonsult och yogalärare i Åkersberga sedan 13 år. Startade beachyogan för 9 år sedan för alla, nybörjare o vana ska […]

Påskyoga utomhus

Påskyoga utomhus

Vår beachyogalärare Mia håller yogalektioner på Solbrännan över helgen! Lektionerna är utomhus(!) på vår veranda, alternativt på stranden, beronede på hur många som kommer 🙂 Långfredagen kl 10 Påskdagen kl 10 Annandag påsk kl 10 Pris: 100kr/person/gång Yogamattor finns att låna men vi önskar att […]

Glad Påsk!

Glad Påsk!

Glad Påsk!

Med rådande omständigheter har vi valt att i år byta ut den traditionsenliga påskbuffén mot en påskmeny. Den serverar vi hela helgen; från fredag till måndag, 11-17. Det finns även andra rätter, samt fika och våfflor, dessa dagar.

Som vanligt finns det möjlighet för takeaway, och om ni vill beställa hemkörning ber vi er att göra det senast onsdag 8/4.Välkomna!

Vi kör hem din mat!

Vi kör hem din mat!

Solbrännan erbjuder hemkörning av mat måndag till fredag. Minimum är 6 matlådor, vänligen se gällande meny här. Vi lämnar Solbrännan 10.30 och levererar därefter så snabbt vi kan. Beställning senast 20.00 dagen före på info@rodloga.com, Facebook eller sms 0708-196669 Betalning med kontanter, swish eller pg […]

COVID-19

COVID-19

Kära gäster – livet är minst sagt omtumlande just nu. Många av oss har inte längre en planeringshorisont om mer än någon dag framåt, och nationella och internationella regler och riklinjer, med stor påverkan på våra liv, uppdateras dagligen.Vi måste alla fundera över hur vi […]

”Tjejkväll” på Solbrännan 29 april –  ta med väninnorna till ännu en rolig och inspirerande kväll!

”Tjejkväll” på Solbrännan 29 april – ta med väninnorna till ännu en rolig och inspirerande kväll!

Tjejkväll

Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter dukar vi upp en härlig buffé. Utställarna berättar om sina verksamheter, Gustavas Magasin har en liten modevisning och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!
Ta gärna med kontanter då alla utställare inte har möjlighet att ta kreditkort.

När: Onsdag 29 april. Vi öppnar 17.30, middag 18.15.

Var: Solbrännan Restaurang & Cafe, Stråkvägen 2, Österskär.

Pris: 275 kr, förskottsbetalning senast 20/3 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan, eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.
I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.

Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

 

Utställare

Gustavas Magasin – 150 kvm butik i Rallaren vid Åkersbergas infart. Vi har
en härlig mix av mode och inredning och allt där emellan. Allt handplockat och utvalt med hjärtat.

Vid havet i Svinninge hittar du ByMe – En diversehandel för livsnjutare. Till riktiga fyndpriser erbjuds allt som ger livet extra glädje, skönhet och lyx. ByMe ordnar även regelbundet inspirerande event såsom VIP-mingel, pysselkvällar av olika slag, plantbytardagar och närodlad matmarknad. Till Tjejkvällen tar vi med oss västar, väskor, kuddar och plädar i får och kanin. (Allt från livsmedelsindustrin) presentpåsar samt lite inredning.

Hearts by Sis – Sissi Möller är en kreativ tusenkonstnär som syr och säljer tygkassar, ögonkuddar och andra skapade alster. Ger även behandlingar i shiatsu och intuitiv healing och undervisar i qigong, meditation och dans.

Tove Risberg är en fotograf med många års erfarenhet av mode, reklam, lifestyle och pressfotografering. Hon blev en av de första kvinnor som professionellt arbetade med reklam och modefotografering i Sverige. Fashionbilder har producerats för en rad olika uppdragsgivare som H&M, Lindex, Stadium och Nike. Tove har också arbetat med ansedda modetidningar som Grazia Italia, Cosmopolitan, Damernas Värld och Elle.

Lilla Ro är den lilla, personliga yogastudion vid Tunagårds station. På Lilla Ro hittar du yoga, qigong, meditation, föreläsningar och workshops.

SPORTLOV

SPORTLOV

Sportlov vecka 9   Under vecka 9 välkomnar vi alla sportlovslediga barn och deras familjer att umgås hos oss på Solbrännan! Barn äter lunch för 100 kr per person, och det kommer att finnas en tipspromenad för stora och små. Varmt välkomna!