”Tjejkväll” på Solbrännan 27 mars. Ta med väninnorna till ännu en rolig och inspirerande kväll!

”Tjejkväll” på Solbrännan 27 mars. Ta med väninnorna till ännu en rolig och inspirerande kväll!
Tjejkväll
Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter dukar vi upp en härlig buffé. Utställarna berättar om sina verksamheter, Gustavas Magasin har en liten modevisning och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!

Ta gärna med kontanter då alla utställare inte har möjlighet att ta kreditkort.

När: Onsdag 27 mars. Vi öppnar 17.30, middag 18.15.

Var: Solbrännan Restaurang & Cafe, Stråkvägen 2, Österskär. www.solbrännan.se

Pris: 250 kr, förskottsbetalning senast 20/3 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.

I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.

Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

Utställare:

Gustavas Magasin – Presentbutik i hjärtat av Åkersberga med ett noga utvalt sortiment av smycken, kläder, inredning och ljus

Katarina Bye – designar handgjorda smycken av exklusiva japanska pärlor

Katarina Wigren-visar och tar beställningar på sina jättefina och roliga virkade mössor

Stolt & Stark – Anna Ifvarsson säljer klänningar i träningsmaterial. De passar lika fint till löpning, golf och yoga som till vardag, arbete och fest. Fantastiska resplagg då de är lätta att tvätta och ej blir skrynkliga. De är fina året runt, välj bara vad du kombinerar med utifrån väder och tillfälle! Man blir faktiskt lite gladare i klänning!

Vilda Visioner, Fjädrar & Fakta – Mia Andersson och Sandra Hangvar ger verktyg för idéutveckling och hälsa. När vi är avslappnade är vi också mer kreativa. Och för att bli det kan man behöva gå under radarn en stund, logga ur och koppla av, för att sätta nya hälsosamma och roliga mål.

Carolina Miilus-Larsen – Författare till de populära barnböckerna Diamanttjuvar på Titanic och Tempelprästens hemlighet som utkom 2018.
Anneli Holm-Anneli är en prisbelönad porträtt -och dokumentärfotograf som brinner för att fotografera kvinnor och få dem att inse att de är vackra precis här och nu och inte om 5 kg upp eller ner på vågen. Anneli skräddarsyr en upplevelse där du som blir fotograferad går hem med en enorm egoboost och ett minne för livet. Anneli har under flera år fotograferat barn och familj, bröllop och företag, men alltid människor.