Teddy and the Bear- spelar på Solbrännan 2 juli

Teddy and the Bear- spelar på Solbrännan 2 juli

Grillbuffé inkl. inträde 350 kr pp, boka bord! Endast inträde 100 kr pp. Begränsad meny utöver grillbuffén. Grillen är varm från 18.00 och musiken börjar 19.00.

TEDDY AND THE BEAR består av de två rutinerade musikerna Ricky “Bear” Delin och Erik “Teddy” Wirhester. Ricky har över 25 år i musikbranchen som låtskrivare och skivproducent, där han jobbat med dussintals svenska och internationella stjärnor. De senaste åren har han främst jobbat i sverige, baltikum och usa. I Teddy and the Bear så är Ricky den alltid glada och spralliga sidekicken som spelar akustisk gitarr, körar och sjunger en del leadsång.

Redan 2010 så var ett av Rickys produktionsjobb att producera ett då okänt band ifrån Stockholm som hette “The Spin”. Sångare och gitarrist i bandet var supertalangen Erik Wirhester. Skivan kom ut till lysande recentioner och The Spin började turnera, framförallt i england. Hela bandet fick sedan ett engelskt management och hela bandet bosatte sig utanför London under ca. 2 år där de spelade på heltid. The Spin upplöstes sedemera när bandmedlemmarna började skaffa familjer, och Erik blev nu tillgänglig för andra uppdrag. Han blev snabbt mycket efterfrågad som studiosångare och har lånat ut sin vackra röst till andra artister samt fortsatt skriva låtar och gjort konserter. I Teddy and the Bear så är Erik det varma, skönsjungande charmtrollet som inte lämnar någon oberörd. Han spelar också akustisk -och elektrisk gitarr.

En djup och underhållande vänskap uppstod mellan Ricky och Erik redan 2010, och 2018 så bestämde de att starta Teddy And the Bear med ambitionen att bli sveriges mest underhållande och volymstarkaste tvåmanna-band. Musikaliska bakgrunder produceras i Rickys studio, och sedan kompletteras låtarna live med gitarrer och sång. Ett mycket väl fungerande koncept då publiken nu van vid att se artister framföra låtar utan att resterande musiker är synliga efter oöverträffade tv-framgångar som mello, idol, x-faktor och talang.

Trots att Ricky och Erik är meriterade låtskrivare så är Teddy and the Bear ett renodlat coverband. Stämningen skall vara på topp och klassiska publikfavoriter från 40 års musikhistoria pumpas ut med glädje och energi. Ta chansen att uppleva Teddy and the Bear live. Sitt skönt och sippa på något gott i glaset, eller dansa och studsa om reglerna tillåter.

Men kom och träffa Teddy and the bear. Det kan bli början på en vacker vänskap.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *