Tjejkväll 27 september

Tjejkväll 27 september

”Tjejkväll” med modevisning på Solbrännan onsdag  27 september. 

Vi bjuder in till höstens Tjejkväll igen! Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter äter vi en härlig buffé. Utställarna presenterar sig, Gustavas Magasin har modevisning och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!

När: onsdag 27 september. Vi öppnar 17.30, middag ca 18.00.
Var: Solbrännan Restaurang & Café, Stråkvägen 2, Österskär. www.solbrännan.se
Pris: 295 kr, förskottsbetalning senast 21/9 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.
I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.
Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

Utställare:
Gustavas Magasin – En Livsstilsbutik med mycket hjärta där du finner mode, inredning och presenter. Hos Gustavas Magasin får du både personliga stiltips och hjälp att inreda ditt hem eller arbetsplats.  Att hjälpa våra kunder med stort som smått ligger oss varmt om hjärtat och vi önskar dig välkommen till butiken.

Hårbling- ett hårsmycke för varje tillfälle! -Jenny Nystrand
Sedan 2012 har vi på Hårbling skapat enastående hårsmycken med kristaller och pärlor i oändliga kombinationer av längder, färger och format.
Varje hårsmycke är unikt och handgjort med kärlek och omsorg, vilket gör att du kan bära ett speciellt smycke för varje tillfälle i ditt liv.
Våra hårsmycken är det perfekta sättet att addera en extra touch av elegans och glamour till din stil. Oavsett om det är för vardagligt bruk eller en glittrande fest, så har vi det perfekta smycket för dig.

Styrkeljus- Helena Pantzare Kemist med eget företag som fastnade för ljustillverkning för ungefär ett år sedan. Ljustillverkningen ger utlopp för min kreativa sida.
Mina ljus Styrkeljus är handgjorda och tillverkade av 100% stearin vilket ger dem extra lång brinntid, sotar inte när de brinner samt är inte så ömtåliga då äkta stearin är ett hårt och tåligt material.

Camilla Sandgren är silversmed på fritiden. Tycker det är roligt att göra silversmycken på beställning och försöker att hålla mig till små kollektioner så smyckena jag tillverkar blir unika för bäraren. Mina smycken är framförallt gjorda i sterlingsilver 925 men jag gör även smycken av gamla silverbestick när andan faller på. Ibland blandar jag in läder. Jag tycker mycket om att samla på sjöglas och stenar från stränderna som jag lägger till i mina smycken!

Varmt välkomna!

 

 

 

 

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *