Tjejkväll 27 oktober

Tjejkväll 27 oktober

”Tjejkväll” med modevisning på Solbrännan torsdag 27 oktober. 

Vi bjuder in till höstens Tjejkväll igen! Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter äter vi en härlig buffé som avslutas med ett provsmak från Arkipelag. Utställarna presenterar sig, Gustavas Magasin har modevisning och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!

När: torsdag 27 oktober. Vi öppnar 17.30, middag ca 18.00.
Var: Solbrännan Restaurang & Café, Stråkvägen 2, Österskär. www.solbrännan.se
Pris: 295 kr, förskottsbetalning senast 21/10 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.
I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.
Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

Utställare:
Gustavas Magasin – En Livsstilsbutik med mycket hjärta där du finner mode, inredning och presenter. Hos Gustavas Magasin får du både personliga stiltips och hjälp att inreda ditt hem eller arbetsplats.  Att hjälpa våra kunder med stort som smått ligger oss varmt om hjärtat och vi önskar dig välkommen till butiken.

Arkipelag Konfektyr – Småskaligt Chokladhantverk från Vaxholm
Chokladmakeriet drivs av mig Linda och min man Fredrik. Vi har haft företaget sedan 2019 och chokladfabriken sedan 2021. Vi gör primärt chokladkakor som är inspirerade av Sveriges öar med fokus på Stockholms Skärgård
Vi har idag 30 st öar samt en julvariant av Vaxholm.

Åkersberga Underwear AB- drivs av Marianne Stolt och erbjuder underkläder, nattkläder och badkläder med hög kvalitet för kvinnor i alla åldrar och former.
Med personlig service ser vi till att just du känner dig bekväm och avslappnad.

YesToLife Beauty är den lilla populära skönhetssalongen med stort hjärta i centrala Åkersberga som drivs av Jessica Hellback. En liten modern & familjär salong.
Vi arbetar med frans och bryn behandlingar, hudvård, vaxning, massage, makeup och håller även utbildningar. Vi kommer ha rabatterade priser på produkter & behandlingar, tävling samt erbjuda lättare behandlingar på plats.

Varmt välkomna!

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *