Tjejkväll 27 mars

Tjejkväll 27 mars

 

”Tjejkväll” med modevisning på Solbrännan onsdag 27 mars.Ta med väninnorna till en rolig och inspirerande kväll.
Vi bjuder in till vårens Tjejkväll igen! Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter äter vi en härlig buffé som Annelie avslutar med att bjuda på en god kaka till kaffet. Utställarna presenterar sig, Gustavas Magasin har modevisning och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!

När: onsdag 27 mars. Vi öppnar 17.30, middag ca 18.00.

Var: Solbrännan Restaurang & Café, Stråkvägen 2, Österskär. www.solbrännan.se

Pris: 295 kr, förskottsbetalning senast 21/3 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.

I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.

Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

Utställare:
Gustavas Magasin
– En Livsstilsbutik med mycket hjärta där du finner mode, inredning och presenter. Hos Gustavas Magasin får du både personliga stiltips och hjälp att inreda ditt hem eller arbetsplats.  Att hjälpa våra kunder med stort som smått ligger oss varmt om hjärtat och vi önskar dig välkommen till butiken.

 Tove Li Art – Tove Lindén, konstnär och inspiratör med kärlek för det intuitiva, abstrakta och halvabstrakta måleriet i akryl och som även skapar fotokonst. Med mina öppna och skräddarsydda AW-Art events inspirerar jag andra till att måla och våga vara kreativa – min övertygelse är att alla kan!

HUDHÄLSA i Österskär-
Rose-Marie Claesson har mångårig erfarenhet som hudterapeut och har nyligen fått motta sitt Mästarbrev inom hudvård. Rose-Marie är även författare och har på senare år skrivit och illustrerat barnböckerna ” Jag saknar dig Mormor” och Maja och fjärilsflickan”.

Blomster & Bakverk– Annelie Andersson, fotograf och receptkreatör som driver bloggen Blomster & Bakverk. Annelie bjuder in till sin inspirerande värld av blomster och bakverk där hon skapar ätbara och vackra stilleben tillsammans med kameran i sin trädgård. Hon bakar både med och utan gluten samt är återkommande gäst i köket hos TV4 Nyhetsmorgon. Annelie kommer till oss med sina två böcker, som båda fått fina utmärkelser, och sin fotokonst.

Varmt välkomna!

 

 

 

 

 

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *