Tjejkväll 30/3

Tjejkväll 30/3

”Tjejkväll” med modevisning på Solbrännan onsdag 30 mars. Ta med väninnorna till en rolig och inspirerande kväll.

Vi bjuder in till vårens Tjejkväll igen! Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter äter vi en härlig buffé. Utställarna presenterar sig, Gustavas Magasin har modevisning och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!

 

När: Onsdag 30 mars. Vi öppnar 17.30, middag ca 18.00.

Var: Solbrännan Restaurang & Café, Stråkvägen 2, Österskär. www.solbrännan.se

Pris: 275 kr, förskottsbetalning senast 27/3 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.

I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.

Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

 

Utställare:

Gustavas Magasin – En Livsstilsbutik med mycket hjärta där du finner mode, inredning och presenter. Hos Gustavas Magasin får du både personliga stiltips och hjälp att inreda ditt hem eller arbetsplats.  Att hjälpa våra kunder med stort som smått ligger oss varmt om hjärtat och vi önskar dig välkommen till butiken.

 

Christina Nordstrand är sångerska, körledare, kompositör och kreatör. Christina bjuder på sång & musik och visar armband från VITA by nordstrand.

 

Åkersberga Underwear AB- drivs av Marianne Stolt och erbjuder underkläder, nattkläder och badkläder med hög kvalitet för kvinnor i alla åldrar och former.

Med personlig service ser vi till att just du känner dig bekväm och avslappnad.

Lotta Holmgren-författare som givit ut fyra böcker, skrivit kåserier i tidningen Hemma, samt är frilansskribent för Aller media med att skriva noveller till tidningen Året Runt. Lotta berättar om och säljer sina böcker under kvällen.

Lena Nilsson – fotograf/fotokonstnär som gör fototavlor med en extra twist där varje tavla berättar en egen historia. Lena är utbildad i foto vid HDK Valand i Göteborg och hade senast utställning på Djurönäset på Värmdö nov-21-feb-22. Det kommer finnas försäljning av prints under kvällen och tavlor för beställning.

Varmt välkomna!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *