Tjejkväll 6 oktober

Tjejkväll 6 oktober

 

”Tjejkväll” med modevisning på Solbrännan onsdag 6 oktober. Ta med väninnorna till en rolig och inspirerande kväll.

 

Äntligen släpper restriktionerna och vi bjuder med kort varsel in till Tjejkväll! Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter äter vi en härlig buffé. Utställarna presenterar sig, Gustavas Magasin har modevisning och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!

 

När: Onsdag 6 oktober. Vi öppnar 17.30, middag 18.15.

Var: Solbrännan Restaurang & Cafe, Stråkvägen 2, Österskär. www.solbrännan.se

Pris: 275 kr, förskottsbetalning senast 4/10 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.

I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.

Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

 

Utställare:

Gustavas Magasin – En Livsstilsbutik med mycket hjärta där du finner mode, inredning och presenter. Vi finns vid infarten till Åkersberga i Rallarens köpcentrum. Hos Gustavas Magasin får du både personliga stiltips och hjälp att inreda ditt hem eller arbetsplats.  Att hjälpa våra kunder med stort som smått ligger oss varmt om hjärtat och vi önskar dig välkommen till butiken.

 

Christina Nordstrand är sångerska, körledare, kompositör och kreatör som med värme delar med sig av sina funderingar klädda i bilder och toner. Christina kommer att prata/sjunga från sin bok “SMÅ STÄNK FRÅN HIMLEN”

Små stänk från himlen är en samling funderingar, citat och reflektioner kring livet här och nu. Tankar om hopp, stillhet, glädje och tacksamhet varvas med funderingar om andlighet och att bara få vara.

VITA by nordstrand

Smycken skapade för livet här och nu-

Handgjorda smycken skapade av mamma och dotter som under pandemin ville göra något nytt tillsammans.

 

Hälsa & Andrum är den lilla salongen på Sågvägen 4,  som drivs Anneli Krakenhoff.  Anneli bjuder på en lugn och avslappnande miljö och erbjuder bl a:

⭐️Medicinsk Fotvård⭐️Klassisk Massage⭐️Hot Stone Massage⭐️Vaxning

Perfect Faces-Paula Perez Eriksson är legitimerad sjuksköterska och har arbetat med medicinsk hudvård i 12 år. Sedan 4 år driver Paula egen klinik på Storängsvägen där hon genomför Botoxbehandlingar i både estetiskt och medicinskt syfte, fillers, samt medicinsk hudvård som PRP och Trådlyft.

Varmt välkomna!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *