Bengan Jansson

Bengan Jansson

Lördag 17 oktober kommer äntligen Bengan Jansson tillbaka till Solbrännan!

Få kan hantera ett dragspel som han kan och 2020 är Bengan Jansons år:
I augusti tilldelades han det hedervärda Monika Z-priset.

Motiveringen till lyder:
”Du personifierar begreppet speleman. Oavsett genre är Ditt engagemang unikt och Din publikkontakt utan filter. Ditt virtuosa musicerande är sensibelt, genuint och innovativt; ständigt utforskande. Och mitt i allt detta flödar humorn, med samma fulländade timing. Din musikaliska glädjeyra inspirerar över generationsgränserna. Allt i Monicas anda.”
Förutom detta har han nyligen fått en Grammis och medverkat i ett antal TV program, både i SVT och på TV4. Senaste kunde man se honom och sonen Allan i Allsång på Skansen i SVT. Bengan är en bred artist som rör sig i olika genrer som jazz, folkmusik och visa. Han har samarbetat med en stor del av den svenska artisteliten, allt från operasångare till rapartister. Bengan är känd för sin ekvilibrism, humor och sin mycket goda kontakt med sin publik. Med sina 30 år på scenen är han en av Sveriges mest turnerande artister.
https://www.youtube.com/watch?v=wku1Z87cZWg&feature=youtu.be

P.g.a. rådande omständigheter kring Covid-19 kommer det ske två exklusiva spelningar med begränsat antal platser-16.00 samt 20.00. Inträde 300kr per person.
All bokning sker till info@rodloga.com. Mat förbeställes.

Varmt välkomna!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *