Louise Hoffsten och Tina Ahlin

Louise Hoffsten och Tina Ahlin

Louise Hoffsten och Tina Ahlin och underhåller även lördag 24/10 på temat snapsvisor. Det blir en eftermiddags och en kvällsföreställning. (Kvällen är i stort sett fullbokad) Det blir garanterat både roligt och mycket bra!

Vilken tur att det finns snapsvisor! Annars skulle vi inte ha fått uppleva artisten Louise Hoffsten. Det var nämligen med snapsvisorna som hennes musikaliska resa började. För Tina Ahlin med rötter i den finländska myllan är det alldeles självklart att snapsvisor finns med i vardagen. Dem tar hon med sig på sina många skärgårds turnéer som hon tillsammans med en rad andra artister genomför varje sommar i Sthlm skärgård. Dessa båda musikaliska damer har tagit sig an en av våra svenskaste traditioner i en konsert där man båda berättar historien bakom snapskulturen och också naturligtvis sjunger både vanliga och ovanliga dito. Gärna med högljutt bifall från publiken. Här finns möjlighet att utöka ditt eget snapsviseförråd som ofta kan vara lite skralt vad tiden lider. Välkommen att uppleva en annorlunda afton med två extraordinärt glada, hängivna och bedårande damer.

P.g.a. rådande omständigheter kring Covid-19 kommer det ske två spelningar med begränsat antal platser-17.00 med mat från 16.00 samt 20.00 med mat från 19.00.
Inträde 300 kr per person betalas i entrén.
All bokning sker till info@rodloga.com. Mat förbeställes.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *