Tjejkväll 7/10 ( ev 8/10)

Tjejkväll 7/10 ( ev 8/10)

”Tjejkväll” på Solbrännan onsdag 7 (och ev 8) oktober. Eftersom vi pga av Covid-19 inte kan ta in mer än ett begränsat antal gäster har vi 8/10 som reservdag.Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter dukar vi upp en härlig buffé.

Utställarna presenterar sina verksamheter, Gustavas Magasin har modevisning och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!

Ta gärna med kontanter då alla utställare inte har möjlighet att ta kreditkort.

När: Onsdag 7 oktober. Vi öppnar 17.30, middag 18.15.

Var: Solbrännan Restaurang & Cafe, Stråkvägen 2, Österskär. www.solbrännan.se

Pris: 275 kr, förskottsbetalning senast 5/10 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.

I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.

Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

Utställare:

Gustavas Magasin – Gustavas Magasin – 150 kvm butik i Rallaren vid Åkersbergas infart. Vi har en härlig mix av mode och inredning och allt där emellan. Allt handplockat och utvalt med hjärtat.

Vid havet i Svinninge hittar du ByMe – En diversehandel för livsnjutare som drivs av Pernilla Eriksson. Till riktiga fyndpriser erbjuds allt som ger livet extra glädje, skönhet och lyx. ByMe ordnar även regelbundet inspirerande event såsom VIP-mingel, pysselkvällar av olika slag, plantbytardagar och närodlad matmarknad. Till Tjejkvällen tar vi med oss västar, väskor, kuddar och plädar i får och kanin. (Allt från livsmedelsindustrin) presentpåsar samt lite inredning.

Hearts by Sis – Sissi Möller är en kreativ tusenkonstnär som syr och säljer tygkassar, ögonkuddar och andra skapade alster.

Ger även behandlingar i shiatsu och intuitiv healing och undervisar i qigong, meditation och dans.

Lilla Ro är den lilla, personliga yogastudion vid Tunagårds station. På Lilla Ro hittar du yoga, qigong, meditation, föreläsningar och workshops.

Varmt välkomna!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *