Tjejkväll 29 mars

Tjejkväll  29 mars

 

”Tjejkväll” med modevisning på Solbrännan onsdag 29 mars. Ta med väninnorna till ännu en rolig och inspirerande kväll.

 

Vi bjuder in till vårens Tjejkväll igen! Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter äter vi en härlig buffé som avslutas med en liten lakritsprovning från Waxholms Choklad. Presentation av utställarna, Gustavas Magasin har modevisning och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!

När: Onsdag 29 mars. Vi öppnar 17.30, middag ca 18.00.

Var: Solbrännan Restaurang & Café, Stråkvägen 2, Österskär. www.solbrännan.se

Pris: 295 kr, förskottsbetalning senast 24/3 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.

I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.

Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

 

Utställare:

Gustavas Magasin – En Livsstilsbutik med mycket hjärta där du finner mode, inredning och presenter. Hos Gustavas Magasin får du både personliga stiltips och hjälp att inreda ditt hem eller arbetsplats.  Att hjälpa våra kunder med stort som smått ligger oss varmt om hjärtat och vi önskar dig välkommen till butiken.

 

IOAKU – Smycken och accessoarer.

IOAKU grundades 2013 av den svenskamode- och smyckedesignern Fanny Ek. Märket erbjuder fantastiska smycken, annorlunda accessoarer och perfekta presenter till kvinnor och män. Varumärket säljs via återförsäljare i form av mode- och livsstils butiker samt IOAKUs flaggskepps butik som ligger i Sturegallerian, Stockholm. IOAKU ägs av Fanny, som tillsammans med sin syster Alexandra, har ett härligt team bakom sig.

Namnet IOAKU är inspirerat från Fannys efternamn, som på engelska är “oak”, och IOAKU översätts som “I Oak You”.

 

Waxholms Choklad

 

 

 

Information från utställare uppdateras snart!

 

 

 

Varmt välkomna!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *